KIRÁNDULÓHAJÓZÁS

Hulladékgazdálkodás

Révhajózás

Létesítményüzemeltetés

Határkikötő

Építőipari kivitelezés

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

2020.04.16
BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Új szolgáltatással bővült a révpénztár Mohácson.

Kompon, vagy kirándulóhajón közlekedőknek ezentúl lehetőségük van a bankkártyás fizetésre is.

Mohács város életében rendkívül fontos szerepet tölt be a Duna folyó, mely turisztikai, gazdasági és közlekedési szempontból is kiemelkedő jelentőséggel bír. Legyen szó napi munkába járásról, ehhez szükséges kompközlekedésről, vagy katamarános élménykirándulásról, horgászatról, minden esetben szeretnénk megkönnyíteni a fizetéssel járó ügyintézést.

Az elsődleges szempont a vásárlói igényeknek történő megfelelés volt, de ezen túlmenően a Koronavírus-járvány is hozzájárult a mielőbbi bevezetéshez, hogy a készpénzmentes fizetés arányát jelentős mértékben növelhessük, és minimalizáljuk a fizikai kapcsolatokat a fizetések során.

A hajózást üzemeltető Mohácsi Városgazdálkodási és Révhajózási Nonprofit Kft. bevezette az új szolgáltatást, ezzel is lerövidítve a pénztárnál töltött időt, valamint egyszerűsítve a fizetés elvégzését. Mostantól tehát aki kompra szállás, vagy hajókirándulás előtt jegyet, bérletet kíván vásárolni, már nem szükséges az aprópénzeket számolnia, hanem egy érintéssel fizetheti bankkártyájáról a szolgáltatás árát. A vásárlás az eddigiek szerint, a jegypénztárnál történik, akár készpénzzel, akár bankkártyával vásárol az utas.

Bízunk benne, hogy higiéniai szempontból - a járvány elleni védekezés értelmében -, és pénzügyi szempontból is hasznos lesz a mától bevezetett új lehetőség. 

Kapcsolat

Központ:

7700 Mohács

Szabadság u. 17.

Tel.: 69/305-183

Tel.: 69/305-184

mvgvkukacdravanet.hu

Ügyfélszolgálat:

7700 Mohács

Dózsa Gy. u. 31.

Tel.: 69/510-074            

Tel.: 69/510-076

Fax: 69/301-155

ugyfelszolgalatkukacmvgv.hu

Szélső utcai telephely:

7700 Mohács

Szélső u. 4.

Tel.: 69/311-474

Panaszbejelentés

Nemzeti Fogy. Hatóság

Nemzeti Adatvédelmi és

Információszabadság Hatóság

Ipari Park /Inkubátorház/

Mob.: +36 20 231-4783

FACEBOOK OLDALUNK

Partnerek